10.4.2011

Reissufiilistelyjä

Kevätaurinko paistaa ihanasti, ja suunnitelmissa on tuulettaa villaneuleitani ulkoilmassa. Samalla aion vähän silmäillä garderoobiani lämpimämpiä säitä silmällä pitäen. Fiilistelin ensin kuitenkin tulevaa matkaa Nectarinesta hankittujen ihanuuksien parissa. Vanhoista vaatteista löytyi tosi hyviä yhdisteltäviä uusiin, mm. tennarit ja bleiseri.
Tässä upouusien Cambion housujen kaverina ovat uudet Repeatin neule ja Gina Tricotin teeppari. Laukku on Guccin, tennarit, vyö ja pikku huivi Burberryn, kaikki vanhoja hankintoja.Teeppari GinaTricotin, bleiseri tammialesta hankittu InWearin. Kello rakas Michael Michael Kors Asokselta parin vuoden takaa. Vihkisormus teetetty Gad Leinsonin ateljeessa Kalevankadulla.
Neule näyttää tosi kivalta myös kiinni. Ja kas kummaa, vanha Abron vyö näyttää tosi hyvältä, ja on hieman ballerinojen väriä tummempi. Toisessa kuvassa Turnoverin housujen kanssa on uudet Gina Tricotin teeppari, lokakuussa Madridista hankitut Unisan korkkarit ja uusi huivi. Hyvä asu vaikkapa illalla syömään. Unisat ovat todella hyvät kävellä! Helsingin parhaan Unisa-valikoiman löytää Kenkäfriikistä.
Neule laskeutuu takaa todella kauniisti!

Tämä yhdistelmä on todella pehmeä ilman särmiä. Turnoverin housujen ja teepparin kanssa säkkimäinen laukku, viime kesän hankinta Rizzosta.

Toivottavasti on pian niin lämmin, että voi heittää neuleen hartioille. Ehkä Pariisissa...?

 Suurempi vyö vanha hankinta, ketjuvyö uusi, molemmat Abro. Aikuiselle naiselle ripaus kissanaista huivin muodossa, kello Michael Michael Kors.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.