30.9.2011

EMUt tulleet Nectarineen!

  Kävin maanantaina fiilistelemässä Nectarinen syysuutuuksia, nimittäin Emun kelsitakkeja, kääntöliivejä, asusteita ja kenkiä! Kuvailin ihan innoissani. Varsinkin kääntöliivi oli minun mieleeni, se oli tosi kaunis.

Netti toimii edelleen tosi huonosti ja hitaasti, mutta nyt sain ainakin ladattua kuvat, huh helpotus. Toivottavasti ensi viikon alussa saamme yhteydet kuntoon.

Nauttikaahan kuvista!


Mukavaa perjantai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Voi apua, miten ihania.... ihan kaikki! Rakastan kelsiä ja juuri tuo kaunis ruskea sävy :) Itselläni on noin kymmenen vuotta vanha turkki, taitaa olla enemmänkin,ja voi miten tykkään siitä valtavasti edelleenkin. Mieheni täti oli ostanut sen aikoinaan etelänmatkaltaan ja myi sen minulle, koska olikin hänelle pieni. Ainoa ongelma siinä on, että se on kovi "jäykkä" ja hippasen painava. Haaveilen juuri tuollaisesta pehmeän ja kevyen oloisesta takista :)

    VastaaPoista
  2. Nämä kelsit olivat kyllä keveitä. Ihastuin pitkään takkiin erityisesti, hyvä kun kokoani ei enää ollut, ettei tullut kiusauksia. Minullakin on Friitalan lammaskelsi vuodelta 1999, ja se on hiukkasen iso, ja aika painava.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.