25.9.2011

Pikkuharmaa kolmella tavalla

Viikko sitten ostin Stockmannilta Ril´sin harmaan trikoomekon, jossa on vuori. Tämän yksinkertainen mekko on oiva alusta asustaa sitä eri tilaisuuksiin, niin töihin kuin juhlavampaankin juttuun. Innostuin kovasti tästä vaatekappaleesta, vaikka en ihan mekko- tai hameihmiseksi tunnustaudukaan. Tarjolla olisi ollut myös musta, mutta minun väreihini sopii paremmin tämä harmaa.

Ensimmäinen look on "työ". Jalkaan matalat saappaat, vyötärölle vyö, kaulaan rento huivi ja käteen reilu laukku - siinäpä se. Vyö on Abron ja saappaat Via Vain, molemmat nectarinesta, huivi Daks.

Kakkoslook on "illalla syömään ystävien kanssa". Jalassa Zindan saappaat, kaulassa Etceteran huivi Stockalta, nahkatakki on neljän vuoden takainen mahtiostos Bardolinosta Garda-järveltä. Iltalaukun virkaa saa toimittaa Mulberryn lompakko. Tämä asu on niiiiin minua, ei turhan fiini, mutta rento ja naisellinen, vähän sporttinen.

Kolmas asu on sitten "ilta teatterissa", jossa tulee käytyä pari kertaa vuodessa, samoin kuin oopperassakin. Ilta-asu on nyt hyvin simppeli look Asosin korkkareineen, jotka hurjasta platostaan huolimatta ovat yllättävän hyvät jalassa, sekä DNKY:n laukusta. Laukku on mainio parin vuoden takainen Espanjan-matkan ostos hyvin edulliseen hintaan. Koruina kultaiset korvikset ja kaulassa medaljonki, jossa on tärkeä kuva. Eräs pieni oppilaani muinoin tuijotti hartaana medaljonkia ja kysyi onko siellä Jumalan kuva... : ) Vaalensin muuten kuvia vähän, jotta näette mekon kauniin leikkauksen.

Seuraava postaus on toive, nimittäin ystäväni Auli pyysi minua postaamaan, mitä toimivassa vaatekaapissa tulisi olla. Innostuin kovasti aiheesta, eli seuraavaksi sen kimppuun! Toivottu on myös postausta paksun huivin kietomisesta ja matalista saappaista ja nilkkureista, tulossa on! : )

Mikä on Sinun toimivin vaatekappaleesi ja miten sitä asustat? Kerro meille!

6 kommenttia:

 1. Upeita kokonaisuuksia!! Ja pakko mainita, että upeassa varressa Kyllä sun kelpaa :)
  Yritin miettiä, mikä sitä oma vastaava vaatekappaleeni olisi. Kävin jopa vaatekaapin edessä seisoskelemassa tuo mielessä! Enkä keksinyt. Siitä innostuneena päätin, että kunhan tässä joku ilta saan lapset ihmisten ajoissa nukkumaan, minä otan sovittelukierroksen ;)

  VastaaPoista
 2. Kaikki kolme kokonaisuutta aivan ihanat! Keskimmäinen stailaus kuitenkin sytytti eniten. Nuo Zindan saappaat ovat siis aivan upeat. Ja kuten Rilla ehti jo mainita, kyllä sinun kropassasi kaikki vaatteet näyttävät kauniilta. Mukavaa tulevaa viikkoa sinulle.

  -jaana-

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs mekko istuu hienosti! Ja komppaan: tosiaan upeassa varressa! Itse en koskaan löydä istuvia kotelomekkoja, en ole normimittainen... Todella upeita kokonaisuuksia! ET turhaan ole stylisti! :D

  VastaaPoista
 4. Rilla: Joo ja kerro sitten mitä löysit kaapistasi!

  Jaana: Mäkin pidän keskimmäisestä kokonaisuudesta eniten. Kotelomekon alla pitää olla spanxit muhkuroita tasoittamassa. ; )

  BagMiss: Kiitos kauniista sanoistasi!

  VastaaPoista
 5. Minun sydän sykähtää pari kierrosta kovempaa tuon alimman asun kanssa. On kyllä ihanan harmoninen ja elegantti.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.