14.9.2011

Poncho

Poncho on tänä syksynä kovin muodikas, ja aika moni bloggaaja on siitä jo postannutkin. Minunkin kaapistani löytyy yksi suloinen neuleponcho. Hankinta on muutaman vuoden takainen Benettonin ostos, enkä ole sitä kovin paljon pitänyt, koska se on aika lämmin vaatekappale. Mutta nyt voisin yhdistää sen vaikka satiinihousuihin ja konjakinvärisiin saappaisiin! Kuvassa on tosin avokkaat, mitkä tekevät asusta vähän formaalimman.

Poncho Benetton, satiinihousut Filippa K, avokkaat Manufacture De´ssai.

Kiitos kaikille ihanista hiuskommenteista! Kyllä kannatti pätkäistä kutrit! : )

6 kommenttia:

 1. Tosi ihana poncho! Noi hihat tekee siitä ihanan, mulla on ollut monta hihatonta ponchoa ja käyttämättä ne on kaikki jäänyt!

  VastaaPoista
 2. Hieno poncho ja tosi kaunis tukka! Kun joskus kesemmällä pohdit jossain postauksessa lyhyttä tukkaa, kommentoin tuolloin, että jo ensimmäisellä visiitillä blogissasi ajattelin, että sinulle sopisi lyhyt tukka. Ilokseni voin todeta, että olin aivan oikeassa :)

  Kielo

  VastaaPoista
 3. Tulee mieleen mun ensimmäinen poncho: olin kahdeksan ja äiti toi sen Helsingistä. Se oli vaaleansininen ja siinä oli helmassa suuret valkoiset perhoset. Pidin siitä niin! Se on edelleen hyvässä kunnossa, viimeksi sitä on käyttänyt veljentyttöni!

  VastaaPoista
 4. Jess!! Olen jonkin aikaa seurannut blogiasi ja joka kerran ajatellut, että kunpa hiuksissa olisi jokin nykyaikaisempi malli, nyt on - hienoa !

  VastaaPoista
 5. Kiva poncho! :) Niin ja uusi hiusmallisi on upea! Sopii todella hyvin! Jos itselleni sopisi lyhyt malli, leikkauttaisin myös, mutta kun ei....:)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Mallini vaihtelee usein, nyt on tällainen lyhyt kausi!

  Madeleine: Höps, sähän olet hoikka, Hillary Swank-tyyppinen, lyhyt pukisi sua tosi hyvin!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.