24.6.2011

Ihanaa kesää!

Huh, onpa ollut haipakka alkukesä! Opinnot ovat pitäneet minut kiireisenä, ja tämä juhannus luetaan kotona kiltisti maanantain tenttiin. No, ei se mitään! Maanantaina saan myös ystävän kylään valtameren takaa, ja tarkoitus on mennä alennusmyynteihin, grillata, käydä vähän ulkona ja muuta mukavaa. Eli loma alkaa vihdoin oikeasti! Kun mieskin vielä aloittaa heinäkuun alusta loman, niin sitten tunnen minäkin olevani todella lomalla!

Kun aloitin tämän bloggailun, olin tosi jännittynyt siitä, löydettäisiinkö blogini kymmenien tuhansien joukosta. Halusin kirjoittaa nelkyt ja risat-naisille, mutta ilokseni täällä on vieraillut nuorempiakin. KIITOS kaikille lukijoilleni tähän asti! Olen nauttinut kommenteistanne ja kävijämääristä - lukijamäärä on kasvanut huikeaa vauhtia. Kolmessa kuukaudessa käyntejä on noin 15 000, mikä on minusta mahtavaa! Toivon, että olen voinut antaa teille, rakkaat lukijat, ideoita ja inspiraatiota - sitä olette antaneet minulle! Haluan jatkossakin pitää blogini niin laadukkaana kuin vain ikinä osaan, niin nelikymmpisille kuin sitä nuoremmille tai vanhemmille.

Odotan innolla jo kauppoihin syksyn sesonkia ja olen suunnitellut, mitä omaan kaappiini hankin. Nectarineen on myös luvassa upouutta, nimittäin Emun vaatteita, ihania nahka- ja kashmirtuotteita, nam! Siitä enemmän loman jälkeen kuvien kanssa! Nectarinen ale alkaa muuten juhanuksen jälkeen, ja ainakin minä kipitän sinne kovaa kyytiä!

Heinäkuun loppuun asti päivittelen täällä satunnaisen epäsäännöllisesti, fiiliksen mukaan. Elokuun alusta palailen taas säännölliseen postailuun!

Kuvakollaasissa esittelen kolme kesän lempitekemistä: aurinko, syöminen ja pyöräily! Minulla on hupsu harrastus otattaa reissussa kuvia ruoka-annoksista, koska rakastan syömistä!! Alavasemmalla oleva kuva on spontaani tilannekuva toissakesän Toscanan-reissulta. Tilaamani alkupala (kinkkua ja melonia) tuotiin pöydällä ja vuoltiin miekalla, ja repesin täysin, koska en ollut koskaan kokenut vastaavaa! : ) Fillarissani on taasen nykyään thriatlon-sarvet, joten pääsen kiitämään entistä pitempiä lenkkejä, eikä tarvitse halkoa tuulta. Muut kuvat ovat viime kesän Algarven-reissulta, missä vuokrasimme asuntoa. Yksi on Hangosta, missä makasiineissa on ihania ravintoloita.

Nautitaan kesästä ja tehdään asioita mistä saamme voimaa taas talveen! Toivotaan, ettei käy kuten laulussa: Sommaren är kort, det mesta regnar bort...

Aurinkoa kaikille lukijoilleni!
Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

21.6.2011

Värianalyysi

Värianalyysi pulpahtelee aina silloin tällöin muoti- ja tyylikeskusteluissa esille. Ollaan puolesta, ollaan vastaan... Onko värianalyysi vanhanaikaista, kysellään.

Värianalyysissä kartoitetaan ihmisen oma "vuodenaika", kevät, kesä, syksy tai talvi. Kevät ja syksy ovat lämpimiä, kesä ja talvi kylmiä väriperheitä. Kevään värit ovat heleitä ja kirkkaita, keltaisella taitettuja, syksyn taas mausteiden ja ruskan värien kollasi. Kesän värit ovat harmaasävytteisiä "ukkospilven värejä", talven taas kirkkaita, puhtaita jalokivivärejä, voimakkaiden kontrastien värejä ja utuisia talvipastelleja.

Jokaisesta perheestä löytyvät lähes kaikki värit. Talvelta ei tietenkään löydy lämmintä oranssia tai kullanruskeaa, eikä muille väriperheille talvea lukuunottamatta suositella mustaa.

Henkilön iho, silmät ja hiusten luontainen väri toimivat koordinaatteina. Kevätihmisen iho on norsunluun kermainen, persikkainen, kultainen beige... Hiukset taas voivat olla hunajanvaaleat, kastanjan- tai kullanruskeat, silmät kirkkaansiniset, vedenvihreät tai kullanruskeat, muutaman esimerkin mainitakseni. Kesän lapsi  voi olla iholtaan kalpean tai roosan beige, hiuksiltaan tuhkanharmaa, tummanruskea tai platinanvaalea. Talvityypin taasen voi näyttää Lumikilta "iho valkea kuin lumi, tukka musta kuin eebenpuu..." Tai hiukset voivat olla vitivalkoiset ja silmät vaaleat huskynsilmät, joiden iiriksessä on tumma kehä. Monet tummat etnisten ryhmien edustajat ovat myös talvityyppiä.

Mitä sitten kun koordinaatteja on etsitty? Perinteisessä värianalyysissä, jota itsekin teen, asiakkaalle laitetaan valkoinen kappa ja hiuksiin valkoinen myssy, ja sitten aletaan sovittelemaan kangaspaloja kasvojen eteen. Tämän tarkoituksena paitsi on löytää asiakkaan oma väriperhe myös opettaa asiakasta tunnistamaan miksi jokin väri sopii paremmin hänelle kuin toinen. Mietitään, millä tavalla väri tuo kasvojen väriä esiin: harmaannuttako se, kellastuttaako se, saako se ihon punottamaan, tuoko se varjoja ja uurteita esiin jne. Yhdessä näitä miettien asiakas hoksaa, että hänellähän on kaasissa tomaatinpunainen pusero, josta hän on aina pitänyt, ja se sattuukin olemaan nyt hänen omaa väriperhettään.

Värejä tuleekin kuvailla: kirsikanpunainen, suomenlipunsininen, ruohonvihreä, sitruunankeltainen.

Asiakas ei jää tyhjän päälle analyysin jälkeen, vaan saa mukaansa aikamoisen viuhkan: laajan värikartan ja toisella puolella viuhkaa löytyy tietopaketti värien käytöstä, bisnespukeutumisesta jne. Viuhka kulkee helposti käsilaukussa vaateostoksille. Vaikka analyysin hinta kirpaisisi, se maksaa nopeasti itsensä takaisin -todella. Ostoksiin tulee varmuutta ja rajoja, kun osaa valita itselleen sopivia värejä.


Yleensä ihmisillä on aika hyvä värisilmä, ja kaapissaan jo oikeita värejä. Minulla on muutama paitapusero jäänyt käyttämättä sen takia, että ne ovat olleet väärää väriperhettä. En ole tuntenut niissä oloani kotoisaksi. Teen toki tietoisia huteja, esimerkiksi Pariisista ostamani siniharmaa silkkinen pallokuvioinen paita on kesää. Mustaa pidän tietysti kanssa. Mutta oman väriperheeni vaatteisiin palaan aina uudelleen.

Summa summarum: värianalyysi tukee sinua oman tyylisi löytämisessä tai sen päivittämisessä. Saat ostoihisi varmuutta, ihoosi ja silmiisi uutta hehkua, ja taatusti lisää motivaatiota pukeutumiseen!

Jos jotakuta kiinnostaa värianalyysissä käyminen, kurkkaa yrityssivuilleni ja ota yhteyttä sen kautta!: )

Värikylläistä kesäiltaa kaikille!

20.6.2011

Mulberryn lompakko

Mulberry-perheeni, eli Bayswater ja käyntikorttikotelo saavat uuden jäsenen ensi maanantaina. Tilasin ystävältäni Lontoon Heathrowlta kuvassa olevan lompakon. Kävin katsomassa sitä Mulberryn omassa liikkeessä, ja totesin sen olevan paljon kivempi kuin mitä nettikaupan kuvat antavat ymmärtää. Ensi maantantaina sen sitten saan! Toivon sen olevan kestävä. Nykyinen, musta lompakkoni on Rizzosta, ja se on ollut oikein kätevä ja hyvä.

Tämä Mulberry-kuume on vaarallinen asia! Se tarttuu helposti! ; )

17.6.2011

Hartaasti odotettu paketti tuli...

Hip hei!!! Pitkään ja kauan etsityt nudet korkkarit saapuivat tänään, ja kurvasin postiin ihan vauhkona ja intoa puhkuen! Olen aika mattimyöhänen mitä tulee muotireleisiin, mutta vihdoin löysin mieleiset.

Tilasin Asokselta peräti kahdet korkkarit, Asosin omaa mallistoa. Minulla oli omat epäilykseni brittikengistä vanhojen kokemusten pohjalta, ne eivät tunnu istuvan jalkaani kuten esimerkiksi italialaiset kengät.

Oma jalkani on 37-37, 5, ja tilasin brittikokoa 5, joka kokotaulukoissa oli 38. Kengät tuntuivat hyvältä jalassa, nelonen olisi ollut liian pieni. Laitan silti kantapään alle pehmusteet, että kenkä olisi napakka.
Toinen pari, kiiltonahkainen, on kyllä lähinnä patsastelua varten, mutta eipä hintakaan päätä huimannut, 24€. Kahden ja puolen sentin plato vaatii totuttelua, vaikka minäkin pidän itseäni aika tottuneena korkeisiin korkoihin.

Toinen pari on ihan käveltävä popo, tosi kaunis ja klassinen. Nyt on Asosin oma mallisto testattu, ja tyytyväinen olen!

Nämä on just sellaiset kuin haaveilin! No eivät nyt Louboutinit, mutta aika hyvät!
Viikonloppuna täytyy sitten mallailla näitä uutuuksia vaatteisiin! Tietysti heti täytyy laittaa nämä jalkaan seuraavan kerran, kun menen iltaa istumaan! Saankin juhannuksen jälkeen rakkaan ystävän rapakon takaa kylään, ja sitten ainakin hipsutellaan ainakin näissä vähän maltillisemmassa parissa! Aah, mielessä on yksi Tigerin mekko, joka näyttäisi tosi hyvältä...jospa se löytyisi alerekiltä...

Muuten, muutama postaus sitten haaveilin häihin laitettavasta kotelomekosta. No, Stockalla kävin kokeilemassa juuri postauksen Karen Millen-mekkoja, ja niinhän siinä kävi, että kun koko 8 olisi istunut muuten hyvin, se oli yläosasta liian pitkä - sama juttu kuin Zaran mekkojen kanssa usein käy. No eipä hätiä mitiä, sehän tietää vain sitä, että koko juhlamekon etsimisen ihanuus on vielä edessäpäin!

Ihanaa perjantaita!

16.6.2011

Lady In Blue - Sannan stailaus 3/3

Trilogian (hihi!) viimeisessä osassa on vuorossa juhla-asu, joka sekin on mietitty rennompiin pippaloihin, vaikkapa puutarha- tai rentoihin synttärijuhliin.

Viimeiseen lookiin halusin modernimpaa otetta. Silmiin luotiin sumuinen smoky eye-tyylinen meikki (ei liian vahvaa kuitenkaan) ja lisättiin muutama irtoripsi. Huuliin laitettiin nudea huulipunaa ja päälle kiiltoa. Hiuksia kiharrettiin ja tupeerattiin isommiksi, ja laitettiin reilusti Tigin Bed Headia päälle.


Mietin ensin Sannalle kotelomekkoa, ja malli olisikin pukenut häntä hyvin. Tarjolla olisi ollut jos millaista ihanaa mallia Stockan valikoimista, mm. Karen Milleniä upeissa satiineissa ja pitseissä, mutta halusin nimenomaan korostaa Sannan upeita sääriä. Kotelomekko on tietenkin pitkäikäinen ja ajaton (ja ottaisin sen itselleni), mutta nyt halusin jotain ihan muuta. Sannan olen nähnytkin kauniissa, mustassa satiinikotelomekossa, ja malli pukee häntä hyvin.

Zarasta löytyi sitten raikas kokonaisuus: suora minimekko, upeat plato-avokkaat ja pieni sininen laukku. Kulmikas laukku pitkine hihnoineen oli niin ysäriä, että nappasin osaan kuvista hihnan pois, ja laukku käy hyvin ilmankin. Mekko on raikas ja iloinen ja sopii kantajalleen loistavasti. Siinä on kiva printti, ja sen väreistä onneksi löytyi ihanat korkkarit. Korvikset ovat Snön vanhempaa mallistoa omasta koruvarastostani.

Mielestäni Sanna näyttää tyrmäävältä! Hän sanoi, ettei itse olisi osannut valita tätä mekkoa, vaan olisi kävellyt ohi.


Lady In Blue ready to party, mitäs pidätte? ; )

15.6.2011

Lady In Blue: Sannan stailaus 2/3

Sannan toinen look oli vapaa-aika eli "viikonloppu rennosti maalla." Tämä stailaus sopisi mainiosti vaikka Maalaisunelma-lehteen! Yhdistelin beigeä siniseen housujen ja laukun värissä. Erityisen ihastunut olin söpöihin canvasssandaaleihin...


Jos omistat useita erilaisia ohuita paitoja, pue niitä päällekkäin! Ympärille kiedotaan vain vyö, niin vaikutelma on hauska ja rento. Tässä lookissa alla on ohuttakin ohuempi Philosophy Blues Originalin paita, jossa on kiva napillinen hihojen kääntömahdollisuus. Päälläoleva paita on Turnoverin, ja kaksinkertainen tummanruskea vyö Marc O´Polon.

Housut ovat tanskalaismerkki Cambion. Itse muuten omistan kahdet tämän merkin housut, ja ne istuvat ihan loistavasti - ehdoton uusi suoikkini! Sööttiäkin söötimmät canvassandaalit ovat Tommy Hilfigerin. Laukku on Abron. Huivin valitsin isosta korista, jossa oli erilaisia sinivalkoisia huiveja -ihania!

Sannalla oli ensi kertaa huivi päässä kuvan tavalla, ja minusta se sopii hänelle tosi hyvin!


Naureskelin itsekseni näitä lookeja tehdessäni, viikko sitten stailasin oppilasmuotinäytöksen malleja Cyber Shopin ihanilla Rocky Horror Picture Show-tyylisillä neonpuna-musta-lila tyllihameilla ja silinterihatuilla... Vähän erilaista!!

Huomenna sitten Sannan juhlatyyli, Ladylike In Blue! Vai Like A Lady In Blue...?

Kaikki vaatteet ja asusteet Nectarinesta.

14.6.2011

Lady In Blue - Sannan stailaus 1/3

Tämän viikon pari arkipäivää kuluu työn touhussa, sillä aherran kurssiini kuuluvaa stailaustyötä. Meidän tulee luoda henkilölle kolme asukokonaisuutta. Kolkyt ja risat Sanna lupautui mallikseni.

Kuvasin Sannan ennen kauppaan lähtöä ilman hiusten ja meikin laittoa. Hiuksia laitettiin hieman laineille suoristusraudoilla, ja kasvoille loihdin kuulaan arkimeikin Isadoran, Macin ja Lumenen tuotteilla.

Sanna on 166cm pitkä ja kokoa S/36. Hän on vartaloltaan suora, eli tyyppiä H pienellä Y-ripauksella, sillä hartiat ovat leveät. Minun tuli siis korostaa vyötäröä ja kaventaa hartialinjaa. Sannan mittasuhteita ajatellen hameenhelman pituus on parhaimman näköinen juuri polven yläpuolelle, ja miksikäs sorjaa sääriparia peittämäänkään.

Teemani oli Lady In Blue, eli Sannan kesän värikarttaan sopivia värejä sinisellä ripauksella, ja kun etsiskelin vaatteita moni ihana vaatekappale pääsi pääosaan asuissa! Sannan silmät ovat harmaansiniset, iho on kuulas, vaalea ja pisamainen, ja mielestäni sininen sopi hänelle erinomaisesti.

Ensimmäinen asu oli työlook. Halusin yleisilmeen olevat rento, ei turhan bisnesmäinen tai tiukka. Siksi ohut, valkoinen puuvilla miellytti minua kovasti. Se yhdistettynä paksumpaan puuvillaan, nahkaan, kiiltonahkaan ja neuleeseen tuo tarpeeksi kontrasteja kokonaisuuteen. Väreinä tummansininen, valkoinen, vaaleanpunainen ja hopea toivat yhdessä kauniin ja aikaa kestävän kokonaisuuden muodikkuutta unohtamatta!

Ihan tosi vakavassa bisneslookissa kengän kärjen tulee olla umpinainen, mutta Sannan työssä ei niin tiukkaa pukukoodia vaadita.

Tommy Hilfigerin ohuen puuvillapuseron alla on Repeatin toppi. Illuusio on hartialinjaa kaventava. Kaunis Sandin hame on normaalivyötäröinen, eli navan tietämille. Se on lantiolta tyköistuva, helmassa kivat vekit. Ihastuin ihan erityisesti tähän hameeseen, samoin mallini, sillä se on todella muunneltavissa oleva hame!

Käsivarrella Sannalla on Repeatin vaaleanpuna-valkomeleerattu puuvillaneule, jonka väri ei valitettavasti kuvassa pääse oikeuksiinsa. Vyö ja ketjulaukku ovat Abron, ja niiden metalliosat tuovat kivasti särmää. Peeptoe-avokkaat ovat Jaime Mascarón.

Helmikorvikset ovat Sannan omat. Muita koruja tähän ei yhdistettykään, mutta liikkeen koruvalikoimissa oli tosi kauniita Snön koruja, hopeanvärisiä, helmiä ja vaikka mitä ihania värillisiä kivikoruja, joista lähes jokainen olisi sopinut tähän asuun!

Yleisilme on klassisen kaunis, silti nuorekas, vai mitäs sanotte Sannan ilmeestä, tykkääkö hän? ; )

Kaikki vaatteet ovat Nectarinesta Iso-Roobertinkadulta. Iso kiitos Nectarinen väelle, kun saimme kuvata liikkeessä!

Huomenna sitten saatte nähdä Sannan vapaa-ajan lookin! Meillä oli kivaa, toivottavasti tekin pidätte tuloksista!

13.6.2011

Sadepäivän asu

Tänään tapasin hyvää ystävää värianalyysin merkeissä. Pakkasin kamat autoon ja hurautin kaupunkiin hänen luokseen. Vietimme mukavat neljä tuntia jutellen väreistä, tyylistä ja kaikesta muusta mukavasta, mistä nyt ystävyykset juttelevat. Ystäväni oli ostanut kauniin harmaan Ajattaresta villakangastakin jo kevättalvella, mutta näin sen vasta nyt. Hyvä ostos, kylmänharmaa Cinzia Roccan takki sopi hänen talven värikarttaansa erinomaisesti.

Minä puolestani olin liikenteessä ihan perussetissä: Espritin farkut, Benettonin Pariisista löydetty trenssi, Daksin huivi, Mulberryn laukku ja Marc O´Polon loaferit olivat kivan rennot¨päivään. Sateenvarjo oli Pariisissa hätäostos C&A:sta, ja kuinka ollakaan, kun se oli ostettu, tummat pilvet hävisivät taivaalta. Tänään sitä tarvittiin senkin edestä!

Leppoisaa sadepäivän iltaa kaikille!

Pokaali ja kahdeksan tunnustusta

Kiitos Muotisalongin Tuijalle pokaalista! Nyt sitten pitäisi miettiä kahdeksan tunnustusta... Hmmm...

1. Aamukahvini on Pauligin Vaniljakahvi. Keitän sen mutteripannussa ja vaahdotan lämpimän maidon omassa pikku pannussaan. Nam!

2. Pahinpia heräteostoksiani ovat lehdet. Mukaan tarttuu yleensä ulkomaisia muotilehtiä tai kuntoilulehtiä.

3. Tykkään katsoa historiallisia pukudraamoja ja brittisarjoja. Viimeisin koukku on Sherlock, jossa etsivä seikkailee nykyajassa. Harmi, ettei jaksoja ole kuin muutama. Samoin sarja Hustle, (en muista suomeksi) jossa viisi huijaria veti ilkimyksiä nenästä oli loistava!

4. Pidän exel-taulukkoa vaateostoksistani ja suunnittelen tulevia.

5. Kuntoilen kotona. Minulla on pyörä, sauvat, kahvakuula, jumppapallo, puntteja, nilkkapainoja, gymstick, korokkeita, kuminauhoja ja kuntopöyrä näin muutaman mainitakseni. Ja uskokaas: käytän kaikkia!

6. Kotona soi usein etnomusa, tällä hetkellä suosikkejani ovat irlantilainen viulisti Eileen Ivers ja espanjalainen flamencopopbändi Fondo Flamenco.

7. Parasta matkailussa on kotiinpaluu. Paitsi Espanjasta.

8. Lempikuohuvani on Freixenet cava.

Pokaali eteenpäin Such A Beautiful Lifen Victorialle, jonka tyyli on saanut minut hänen lukijoidensa joukkoon.

11.6.2011

Illan asu

Koska oli niin kaunis ja lämmin lauantai-ilta, lähdimme mieheni kanssa ilta-ajelulle Munkkiniemeen. Siellä on suosikkiterassini Café Torpanranta, jossa voi nauttia maukkaat salaatit ja ihailla tyyntä lahtea. Jäätelökioskilta ostimme vanhanajan suklaa-makuiset jätskit, ja niitä oli kiva syödä joutsenia katsellen. Mattolaituri oli vielä tyhjä, mutta veikkaan, että jo ennen juhannusta siellä on kova vilske jos vain ilmat ovat lämpimät.

Ylläni on parin vuoden takainen alehankinta, Sandin kaunis mekko, ja kädessä uusin huivi, Daks. Mekon kauneus on avarassa pääntiessä ja kivassa etumusrypytyksessä. Olen käyttänyt mekkoa kesäisillä illallisilla korkkarien ja pienen laukun kanssa, mutta se sopii myös matalampien kenkien kanssa.

Huomenna vielä helteilee, nautitaan täysillä ennenkuin taas viilenee!

BBC:n laatuviihdettä kesäiltoihin

Jos joku ei ole vielä nähnyt BBC:n laatusarjaa Muotitalo (THe House Of Elliott 1991-1994), niin kipin kapin DVD-osastoille ostamaan ensimmäinen kausi! Sarja on todellinen eye candy, paitsi juoni on brittitapaan älykäs ja koukuttava, sarjan puvustus on vertaansa vailla! Itse olen nähnyt sarjan kolmesti!

Sarja kertoo kahdesta sisaruksesta, rauhallisesta ja järkevästä Beasta (Stella Gonet), sekä villistä ja impulsiivisesta Eviestä (Luise Lombard). Naiset perustavat monien mutkien kautta oman muotitalon, ja sen vaiheita seurataan aina toiseen maailmansotaan asti. Myös sisarusten rakkauselämä on mutkikasta; Bea on päättänyt pysyä naimattomana, mutta loppujen lopuksi ei voi rakkauden voimalle mitään. Evie puolestaan rakastaa ehdoitta ja pelotta miestä, jonka kanssa ei ole tulevaisuutta.

Sarjan puvustus on niin upeaa, että senkin takia kannattaa sarja katsoa. Iloinen kaksikymmenluku hehkuu sarjassa charlestonin tahtiin, art deco-linjat kukoistavat kolmekymmenluvun muodissa. Kaiken kruunaa taattu brittinäytteleminen, hienovarainen ja kiinnostava!

Sadepäiviä ei viitsi toivoa, mutta jos niitä tulee, viihdytte taatusti tämän sarjan parissa!

10.6.2011

Illan asu

Kaunis helteinen kesäpäivä kului nopeasti pihatöissä, ja ehdin vähän terassillammekin makoilemaan. Illalla sitten suunnistin kaupunkiin opintoihin. Ohjelmassa oli muodin historian luento, ja minulle hyvin mieluisa aihe. Muodin historia on tosi kiinnostavaa!! Rakastan esimerkiksi hyvin tehtyjä brittisarjoja, koska niiden puvustus eri vuosikymmeniltä on aivan huippua. Kuka muistaa sellaisen sarjan kuin Muotitalo (The House Of Elliott)? Olen nähnyt koko sarjan kolmesti. Ah, tähän lempisarjojen puvustus -aiheeseen taidan palata myöhemminkin!

Itse pukeuduin kesäisen rennosti: Mexxin toppi, H&M:n pellavahousut (joissa on shortsivuori, mahtavaa!!), Mulberryn laukku ja Vagabondin tolppakorkoiset sandaalit, jotka näkyvät kyllä vähän huonosti. Uusin hankintani on Daksin huivi, jonka ostin vähän hätävarana, kun tuuli puhalsi viileästi eräänä iltana kaupungilla...

Kaunista perjantaita kaikille!

7.6.2011

A la Jennifer

Huh hellettä! Se ja työkiireet ovat pitäneet minut pois tietokoneen äärestä, mutta nyt on tosi hauska taas kuvailla ja kirjoitella! Blogitaipaleeni alkupuolella hehkuttelin Jennifer Anistonin tyyliä. Harjoittelin vasta Bloggerin käyttöä, eikä kollaasintekokaan Picasalla ollut vielä tuttu.

Halusin palata Jenniferiin uudelleen vähän A la Elle-juttuni tyyliin. Koska Jennifer on arkityyliltään tosi rento, varmasti kaapistani niinkuin teidänkin löytyy samantapaisia vaatteita. Innostuin oikein todella etsimään hyviä kuvia ja tämän postauksen tekeminen oli tosi hauskaa!

Mikä tekee Jennistä niin suositun? Varmasti se, että hän on niin every girl, helposti samaistuttava, kiva ja söötti muttei uhkaava. Kun Bratt jätti Jennin, kumpaan leiriin kuuluitte, Jennin vai Angelinan?

Elokuvissaan hän on ollut muutamaa poikkeusta lukuunottamatta aika yksioikoinen. Pääasiassa näemme taattua chick flick-juttua - no mikäs siinä, ainakin tietää mitä on luvasa. Jennin uutta leffaa en ole vielä nähnyt, jotkut tykkäävät, jotkut eivät.

Tämäkin american sweetheart vanhenee ja on yli nelikymmpinen. Hän tekee sen tyylillä! Kasvoja ei ole jähmetetty botoxilla (ainakaan vielä), ja kroppa on parempi kuin kakskymppisillä. Go girl!

Kollaasia tehdessäni päätin suihkutella illalla vähän itseruskettavaa... Niin olen kalpeanaama Jenniferin rinnalla!
Toppi Stockmann, chinot Esprit, vyö vanha, sandaletit Marc O´Polo, koru Tiffany

Toppi Zara, housut DAY, pikku laukku Pura Lopez, kengät Unisa


Toppi H&M, korvikset Giorgio Martello, hame Tiger Of Sweden, kengät Unisa
Nauttikaahan helteistä! : )

3.6.2011

Päivän asu

Niin se kohta joutuu armas aika ja suvi suloinen. Tekee mieli jo heittää työlookki kaapin perälle, joten toivottavasti ette vähään aikaan joudu katselemaan farkku-bleiska-päivän asuja, vaan yritän kaivaa kaapistani jotain muuta... Värimaailma ei silti kesäksi muutu. Musta, valkoinen, konjakki ne sielläkin ovat. Huominen juhlamekkoni sentään on värikäs!

Tänään kuitenkin viiletettiin tutussa univormussa: H&M:n farkut, Tigerin bleiska, Zaran toppi... Asusteina olivat ihanat Gran Canarialta hankitut Unisan clogsit, joissa on jalalle muotoiltu sisäosa! Silkkihuivi on niinikään GC:ltä, Naturasta. Rannekoru on Humanity For All. Ja tietenkin minun piti taas esitellä uutta veskaani, se on niin eikä melkein!!

Aurinkoista viikonlopun alkua kaikille! Ihanaa, että uudet ylioppilaat ja ammattiin valmistuvat saavat kauniin juhlailman!

1.6.2011

Bayswaterin uusi koti

Vielä pari päivää sitten en tiennyt ostavani Mulberryn klassikkolaukkua, Bayswateria, mutta onnellisten  sattumien kautta se on nyt perillä. Bloggari Helena (Tavallista Arkea) luki lempiväri asusteissa-postauksestani aikeestani ostaa Bw oak-värisenä, ja ilmoitti myyvänsä käyttämättömän Bw:n. Toiminta oli salamannopeaa, parin s-postin vaihdon jälkeen olin jo maksanut sen, ja laukku samantien postissa. Ja päivää myöhemmin noudin sen uuteen kotiin.

Tämän laukun arvo ei laske, sillä nahan hinta nousee kovaa vauhtia. Sitäpaitsi tällaiselle maalaistytölle kuin minä Mulberryn klassikkoenglantilaisuus iskee ja lujaa! Ja värikin on niin ihana!!!

Suurkiitos Helenalle! Käykäähän katsomassa Helenan ihanaa blogia ja rentoa tyyliä.


© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.